Bitki Koruma; Genel olarak bol ve kaliteli bitkisel ürün elde edebilmek amacıyla bitkileri, hastalık-zararlı ve yabancı otlardan korumak amacıyla yapılan faaliyetler bütünüdür.

Bombus Çevre Sağlığı   olarak bahçe işlerinizde karşılaşabileceğiniz her türlü sorunun giderilmesi ve bu hobinizin daha da zevkli hale gelebilmesi için bize danışabilir ve bizden her türlü teknik hizmet veya ürün talep edebilirsiniz.

Bahçenizi teslim edeceğiniz personelimiz; konusunda uzman, danışmanlık eğitimi almış Ziraat Mühendisi ve Ziraat Teknikerleridir. Firmamız da T.C.Tarım Baknalığı ruhsatına ve gerekli belgelere haiz kuruluştur.

BİTKİ KORUMA HİZMET ALANLARI:
Bitkisel üretim alanlarına yönelik hastalık ve zararlı teşhis, tedavi, mücadele;
Meyve tesisleri,
Fidanlıklar,
Hobi bahçeleri.

Peyzaj alanlarına yönelik hastalık ve zararlı teşsih, tedavi, mücadele;
Konut ve siteler,
Petrol ve dinlenme tesisleri,
Çay bahçesi ve parklar,
Otel ve alışveriş merkezleri,
yeşil alanları.

PERİYODİK BAHÇE İLAÇLAMA :
Bahçenizdeki bitkiler de birer canlıdır. Onlar da zaman zaman hastalık ve zararlılara maruz kalabilirler. Böyle durumlarda zirai mücadele (teşhis ve tedavi) bilgisi gereklidir. Rastgele ilaç kullanımı, telafi edilemez zararlara neden olabilir. Bunun örneği de, meyve ve sebze ihracında ülkemizin yaşadığı ve hepimizin yakinen takip ettiği pestisit (ilaç) kalıntı problemidir.
Bitkisel mücadelede temel prensip; öncelikle yerinde tesbittir. (Hastalık ve zararlı teşhisi). Tedavi sürecinin başarısı da; DOĞRU İLACI, DOĞRU ZAMANDA, DOĞRU DOZAJDA VE DOĞRU METODLA uygulamaktan geçmektedir.

post-image
post-image
post-image

Zirai Mücadele İlaçları (Bitki Koruma Ürünleri)

post-image

Zirai Mücadele İlaçları (Bitki Koruma Ürünleri)

post-image

Organik Bitki Besleme Ürünleri

post-image

Organik Bitki Koruma Ürünleri