BOMBUS; Mevcut zararlı problemlerinin çözümünün yanısıra, muhtemel ve/veya düşük popülasyon zararlılardan da korunma, kontrol altında tutulma ve önlenmesi amaçlı çalışan bir sistem olan  IPM (Entegre Zararlı Yönetimi) programı doğrultusunda hizmet veren, çözüm odaklı bir firmadır.

BOMBUS; Uygulamalarında, sadece kimyasal kullanımı ile verilen mücadele hizmetini benimseyen bir  İLAÇLAMA FİRMASI değil, öncelikle kültürel- fiziksel tedbirlerin alınması ile işe başlayıp, sonrasında kimyasal olmayan kapsama giren metodlarla ve son aşamada kimyasal kullanımı ile uygulama yapan, adını da bu doğrultuda çevre dostu bir arı türü olan BOMBUS ARISI ndan esinlenilerek almış olan bir PEST KONTROL FİRMASIDIR.

BOMBUS; Hizmet verdiği tüm mesken-konut ve/veya işletme-kuruluşları  kendi yeri gibi görür; kurumsal değerleri gözönünde bulundurur.

Hizmet kalitesi-müşteri ilişkileri-personel düzeyi ve güveni esas alarak farkındalık oluşturmaya ve hizmet verdiği her yere değer katmaya çalışan anlayışı benimseyen bir firmadır.

YASAL PROSEDÜRLERİ ÖNEMSEME, TAKİP VE UYGULAMA
BİREYSEL VEYA KURUMSAL YAPIYA GÖRE ÇÖZÜM
RİSK FAKTÖRLERİNİ DEĞERLENDİRİP PLANLAMA
DÜZENLİ RUTİN UYGULAMA VE ZİYARETLER
DÜZENLİ PERİYODİK VE DÖNEMSEL RAPORLAMA İLE İZLENEBİLİRLİLİK
3.ŞAHIS MALİ MESULİYET SİGORTA KAPSAMI
İŞLETMENİZE ÖZEL ZARARLI MÜCADELE EĞİTİM PROGRAMLARI
SÜREKLİ KENDİNİ YENİLEME
İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ HER AN YANINIZDA …